torstai 27. joulukuuta 2012

"Orpo"koti ilmoitus ja TOP 5

Olen päättäny, että kaikki tulevat ja jo olemassa olevat nukkeni tulevat olemaan ns. Orpokodin "jäseniä". Eli heillä ei ole vanhempia tai muuten vain haluavat sellaiseen paikkaan, jossa he pystyvät kertomaan ja juttelemaan "traakisista" tapahtumista elämässään eri nukkejen kanssa. Tai sitten he voivat olla ns. hoitajia, jotta nukke perheestäni ei tulisi nyyhkyttävä ja traakisten tapahtumien jankaava perhe. :) Joo, voi olla aluksi vähän outo, hullu ja sekava juttu, mutta kai siihen sitten tottuu. (?)

Susanin traakinen tapahtuma on se, että häntä kiusattiin ja hänen molemmat vanhempansa ovat juoppoja eivätkä pystyneet koskaan ottamaan Susania huostaansa.

Mirjamin traakinen tapahtuma on se, että kaikki hänen perheenjäsenet ovat kuolleet.

Asukan traakisen tapahtuman saatte tietää kunhan hän saapuu. :)
Mitä mieltä olette tästä "orpo"kodista? Onko sen nimelle ehdotuksia? Jos niitä ei tule, niin listaan omat ehdotukseni kyselyyn, heti kun "Asukan nimi?" kysely on loppunut. :) Ja kiitos niille kahdelle jotka ovat äänestäneet kyselyssäni. Olen aika varma Ivy nimestä, mutta pitää vielä vähän katsoa. :) Odotan innolla Asukan saapumista ja toivon, että se saapuu huomenna, ettei tarvitse odottaa viikonloppua.

Tässä tulee TOP 10, jotka ovat koottu siis toive Pullipeistani ja Daleista, koska muut eivät oikein "houkuttele". :) Ja en ota tähän mukaan Mirjamia, Susania tai Asukaa.


                                                                       1. sija
Pullip Yona ylsi ensimmäiselle sijalle. Rakastan hänen viattomia kasvojaan ja kauniin punertavia/ruskehtavia hiuksia! Hiukset menevät varmaankin helposti takkuun ja vaatteet eivät ole kovinkaan käytännölliset, mutta ei se haittaa, ja avaamalla nuo ponnarit tai mitkä lie, hiuksista saa ihanan kikkura pehkon. ;)
 
 
2. sija
 
 
Dal Hanaayame on top 10:ni 2. sijalla ja hän tulee aika varmasti olemaan ensimmäinen dalini! Rakastan hänen ihania hiuksiaan ja kaunista kimonoa. Eyechipsit varmaankin vaihtaisin.
 
3. sija
Pullip Romantic Alice pink version on aivan ihana! Hänellä on kauniit kasvot ja ihanat hiukset! Mekko on ihan kiva, vaikken ihan ymmärrä tuota laahusta.
 
4. sija
 
 
Dal Sakuralla on aivan ihana meikki ja hiukset ovat kauniit. Juuri tälläistä "tyttöenergiaa" tarvitsen "orpo"kotiini! Mekko on kaunis ja pidän laukusta.
 
5. sija
 

Pullip Melissalla on ihanat silmät ja kaunis meikki. Kengät ovat täydelliset ja pidän hameesta. Olen löytänyt yhden ihanan peruukin joka sopisi Melissalle täydellisesti!
 
Kommentoi, vastaa kyselyyn ja liity lukijaksi, kiitos! :)
 
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti