Ivy
Nimi: Ivy Ren Love
Kutsumanimi: Ivy
Malli: Pullip Asuka Langley Soryu
Ikä: 17.v.
Saapui: 28.12.-12.

Kustomointi:
Peruukki
27cm SBH-S obitsu
Ripsiä lisätty
Chipsit
Luonne: Ivy on tulinen ja kaikkea muuta kuin nöyrä. Hän on aika itseriittoinen eikä välitä muiden tunteista. Näsäviisas neito on kuitenkin sisimmässään mukava, kunhan jaksaa tutustua. Ivy rakastaa kunnon vitsejä.

Menneisyys: Ivyn äiti kuoli Ivyn ollessaan vain kuusi viikkoa, joten Ivy jäi kaksin isänsä kanssa. Ivyn ja hänen isänsä välit olivat mitä parhaimmat ja heidän välillään oli syvä luottamus. Ikävä ja edelleen hämärän peitossa oleva tapaus kuitenkin kävi Ivyn ollessa 13-vuotias; hänen isänsä katosi. Ivyn isä oli käymässä pankissa, kun se ryöstettiin. Tämän jälkeen miehestä ei ole kuulunut mitään, ja poliisit epäilevät hänen olevan osallisena ryöstöön. Ivy ei kuitenkaan suostu uskomaan tätä, ja niin hänestä tulikin koppava neiti. Hän nimittäin lupasi itselleen, ettei koskaan enää päästä ketään lähelleen, jotta kukaan ei enää voisi hylätä häntä.

Stock:
Peruukki: Todella hyväkuntoinen!
Vaatteet: Kengät eivät mene jalkaan ja uniformu oli todella vaikea ottaa pois päältä, pieni tappi halkesi siitä hieman. (Ei vaikuta ulkonäköön) Kello ei mene ranteeseen. Mekko on kaunis.
Silmämekanismi: Aluksi oli vain hieman jäykkä, mutta nyt oikea silmä ei mene kiinni, ja vasemmanpuoleinen silmä pysyy kiinni muutaman sekunnin. Kääntely onnistuu.

Muuta:
Tilattu: PullipStylestä
Tilauspäivä: Ei tarkkaa tietoa. (Joululahja)
2. nukkeni


Ivy täysin stockina.

9 kommenttia:

 1. Vee~
  Hän on tosi söppänä tyttö! Asuka....tai Ivy on yhdestä (minusta)hyvästä animesta Neon genesis evangelion :3 (jos et tiennyt)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ivykin kiittää. ;) Juu, tiesin. Paras ystäväni kun on armoton NGE "hullu".

   Poista
 2. Ivy on kyllä niin ihana!! Enkö mä oo kommentoinu tänne aikasemmin? O.o Ohhoh, anteeksi! D: Mutta siis mun on pakko kysyä, että onko Ivy Susania hieman lyhyempi? Kt:ssä näytti siltä.
  Oikeesti oon koukussa sun ihaniin neitokaisiin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti! Eipäs se mitään. On Ivy vähän lyhyempi kuin Susan. ;)

   Poista
 3. Noi Ivyn hiukset on kyllä mahtavat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin. <3

   //Mä tässä ihmettelen, että miten ihmeessä Ivyn sivuille on kertynyt näin paljon kommentteja verrattuna Susanin sivuille. :D

   Poista
 4. ihana nukke !
  kiva tossa vipas kuvas toi asu ;3
  summerpullip.blogspot.fi

  VastaaPoista