perjantai 22. heinäkuuta 2016

Into on palannutHeeei,
tosiaan jos sanoisin, että intoni nukkeiluun on palannut se olisi vähättelyä. Jostain into iski minuun ja on hyvinkin palava. Ehkä se on hyvä asia.
Lähdin eilen kuvaamaan Danaa ulos ja siellä viihdyin tyytyväisenä pitkän tovin. En muistanutkaan, miten kivaa kuvaaminen on, minulla oli oikeasti hauskaa Danan kanssa. Olen todella yllättynyt tästä kaikesta, into palasi niin pitkän ajan jälkeen näin kovana.


En tosiaan tiedä lukeeko kukaan enää tätä blogia, jos lukee, niin olisi kiva tietää, mitä toivotaan tuleviin postauksiin. Voisin vaikka kehitellä jonkin kuvatarinan, jos luovuus minulta enää onnistuu. Ikävä kyllä en enää muista miten viimeisin ja kesken jäänyt kuvatarinani olisi pitänyt jatkua, nimittäin heitin varmaan "käsikirjoituksen" roskiin silloin kaksi vuotta sitten. Heh.... Toisaalta, ehkä se on hyvä. Näin saan aloitettua melkein tyhjältä pöydältä.
Eli jos on jotain toiveita, niin ilmoittakaa. Voisin myös jossain vaiheessa kuvata MH-neitejä, kun minulla niitä kerran on.
2 kommenttia:

 1. jee, innon palaaminen on hyvä juttu~ mullakin on nukkemaailmassa vähän hiljanen aika mutta ehkäpä pian taas huvittaa. itse tykkään paljon musashooteista, jos vaikka tekisit sellaisen?
  oh Danalla on muuten hyvin kauniit chipit:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sinullakin into taas palaa! Joo musashootin voin ehdottomasti väkäistä tässä kokoon, kiitos ehdotuksestasi. Dana kiittää ja kumartaa. :)

   Poista