Mirjami
Malli: Little Pullip Mir
Nimi: Mirjami
Ikä: 9 vuotta
Saapui: 18.9.

Kustomointi:
11cm obitsu white
Luonne: Mirjami on älykäs ja taitava käsistään. Mirjami on optimistinen ja hän ei kiukuttele paljonkaan. Mirjami ei juurikaan puhu.

Menneisyys: Kun Mirjami oli vain 3 vuotta hänen äitinsä kuoli syöpään ja vain parin vuoden päästä Mirjamin kolme siskoa kuoli erinäisitä syistä. Hän jäi kahden isänsä kanssa.
 Parin kuukauden kuluttua murheen murtama isä teki itsemurhan ja jätti Mirjamin vailla huoltajuutta. Kaikki luulivat koko Mirjamin perheen kuolleen mukaan lukien itse Mirjami. Hän ei halunnut orpokotiin ja häntä alkoikin pelottamaan, että hänet löydettäisiin. Niinpä hän rikkoi kaikki kotinsa säästöpossut ja etsi jokaisen kolikon ja setelin kodistaan ja lähti matkaan. Tämä vain 9-vuotias tyttö osti nopeimman lennon ensimmäiseen maahan joka oli taululla. Maa sattui olemaan Norja. Mirjami ei pitänyt Norjasta joten hän matkasi bussilla Ruotsiin ja sieltä laivalla tänne Suomeen. Ja nyt hänellä on taas perhe.
Muuta:
Tilattu:Mollamaniasta
Tilauspäivä: 5.8.2012
1. little
 

6 kommenttia:

 1. Hmm, onko sulla jo neljä Pullipia? Mä luulin, että kaks, ootko saanu kaks lähiaikoina? :) Mutta ihana Mirjami :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on. Tää Mirjamin sivun oon äskettäin lisätty, ku jossain vaiheessa sen poistin. Parin kuukauden kuluttua mulla on ollut Mirjami vuoden. :) Eli yhden Pullipin olen hankkinut 2013. Kiitos! ♥

   Poista
 2. Voi Mirjami on tosi suloinen!♥♥♥ (ilman peruukkiakin)

  VastaaPoista