Dana
Nimi: Danielle 'Dana' Minz Oliver
Kutsumanimi: Dana
Malli: Pullip Snow White
Ikä: 15
Saapui: 25.6.-13

Kustomointi:
Peruukki
Obitsu 27cm White SBH-S
Ripsiä lisätty
Chipsit

Luonne: Ennen Dana oli fiksu tyttönen, mutta "onnettomuuden" katso menneisyys myötä hän sai pienen aivovaurion. Danalle on melkeimpä mahdotonta keskittyä yhteen asiaan pitkään.  Hän ei välitä siitä, mitä muut hänestä ajattelevat, eli hän on itsevarma, mutta ei nokkava. Hän haluaa auttaa, mutta Danaan ärsyynnytään nopeasti. Halimista ja hihitystä, se kuuluu Danan luonteeseen ja on osa tavallista päivää. Hän ei välitä muiden mielipiteistä, mutta ei äänekkäästi aja omaa etuaan.

Menneisyys: Dana ei tiedä menneisyydestään mitään. Hänet löydettiin hakattuna maasta. Danalla oli lappu taskussaan, jossa luki hänen nimensä.
Tästä Dana ei muista mitään, mutta jaan tämän teidän kanssane:
Dana oli ainut lapsi ja hänen perheensä oli todella rikas. Danan isä (Rogertio) sijoitti parhaan ystävänsä yhtiöön, joka ei menestynyt. Rogertion avulla yhtiö kuitenkin menestyi ja nousi yhdeksi maan menestyneimmäksi yhtiöksi. Vaikka palkkiosta oli sovittu, ei Rogertion ystävä maksanut tälle mitään. Hän ja ystävänsä olivat riidoissa, mutta he eivät tienneet, että Dana sekä Rogertion ystävän poika olivat rakastuneita toisiinsa. Tai siltä ainakin näytti. Dana oli rakastunut korviaan myöten ja katsoi läpi sormien pojan epämääräisiä ystäviä sekä huumeiden kanssa pelleilyä. Dana sai kuitenkin selville, että poika käytti Danan ja tämän isän varoja huumeisiin sekä muihin päihteisiin. Tätä Dana ei enää katsonut hyvällä ja hän jätti pojan ja uhkasi kertoa isälleen asiasta. Pojan "jengi" ei tykännyt asiasta, joten he päättivät tappaa Danan. He eivät kuitenkaan onnistuneet; Dana sai "vain" aivovaurion ja muistista ei ole jälkeäkään.

Stock:
Peruukki~Kuten oletin, Danan peruukki on hieman sotkuinen.
Silmämekanismi~Kääntely onnistuu hyvin, mutta oikeaa silmää on vaikea saada kiinni.
Vaatteet~Vaatteissa on ihania yksityiskohtia ja sukkahousut ovat ihanat sekä käytännölliset! Puvun yläosa on kaunis ja helppo ottaa pois päältä. Panta on aivan ihana ja pysyy päässä hienosti. Alushame on vaikea ottaa pois ja takasin laittaminen on ihan yhtä hankalaa.

Muuta:
Tilattu: Mollamaniasta
Tilauspäivä: 23.5.2013
3. nukkeniDana täysin stockina.

13 kommenttia:

 1. Kaunis kyllä... Niinkuin olet muistakin nukeistasi (pullipeista) sanonut, joillakin silmämekanismi voi olla hankala, tai vaatteita on vaikea pukea ylle. Onko tämä pullipeilla yleistä? Itse ole pullipin hankkimista harkinnut...

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Useimmiten pullippien silmämekanismi toimii hyvin, mutta yllätyksiä on. Minun nukeistani Ivy on ainut, jolla on "suuria" ongelmia silmämekanismin kanssa. Olen ymmärtänyt, että 4:n (2009 julkaisuilla ja siitä eteenpäin) tyypin kehon omaavilla nukeilla on pääosaisesti hyvät silmämekanismit, mutta tiedän, että poikkeuksia on. Vaatteista on vaikea sanoa. Sinun kannattaa etsiä blogi, jossa on malli, jonka haluaisit. Sieltä voi näppärästi kysyä stock vaatteista. Jos sellaista ei kuitenkaan löydy, stock kuvista näkee hieman. Onko housut tiukat? Jne. Mutta esim. Danan alushameestahan ei ole kuvia kamalasti netissä, joten tuollaiset asiat tulee joskus yllätyksenä. Toivottavasti osasin edes hieman auttaa sinua. :)

  VastaaPoista
 3. Dana on aivan ihana! <3
  Ja tosi suloisia kuvia neidistä :3

  VastaaPoista
 4. Ihanaaaa <33333
  mydollplaying.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Mietin vain, kun olen näitä nukkeblogeja lueskellut, niin mikä mahtaa olla obitsu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Obitsu on keho. Se taipuu paremmin kuin Pullippien omat kehot ja niihin saa lisäkäsiä. Hyvin selitetty, mutta tossa nyt oli "yleistietoa".

   Poista
 6. Ihaba neiti. Kiinnostavan menneisyyden olet luonut Danalle. Kiva tietää lisääkin hänestä sitten kuvatarinassa.

  VastaaPoista
 7. Aww...♥ Mä tilasin just Snow Whiten♥

  VastaaPoista
 8. ihana tämä nukke kyllä on !
  minusta snow white on kyllä todella nätti nukke ! : 3

  VastaaPoista