lauantai 29. kesäkuuta 2013

Tilaus paljastuu kokonaan

Nyt sitten saatte nähdä mikä nukke on kyseessä, ja mitä tilasin Danan lisäksi. Danasta lukekaa ihmeessä hänen sivuiltaan, sillä en jaksa kirjoittaa tähän menneisyyttä tai luonnetta, niin pitkiä stooreja ne kuitenkin on. ;D
 
Mulla ei ikävä kyllä ole ainuttakaan paketti kuvaa, sillä siskoni oli tuolloin ystäviensä kanssa jossain kuvailemassa tai jotain. :D Enkä vain pystynyt odottamaan, kuitenkin kuukauden odotin.
 
Ja näitä nukkeja ihan satelee. Ostin nimittäin ensimmäisen MH-nukkeni! Awwww ♥ Scaris Abbey on siis kyseessä! Sori, jos on väärin... Abbeyn nimesin Daylaksi. Sivua pikkuiselle en tee, taih.. en tiedä vielä. Kuva tuossa sivussa. Ja lisää kuvia tulee pian.... Ehkei kuitenkaan ihan pian, koska näitä postauksia on kamalasti mielessä. :) Olen tietoinen Monster High nukkejen liimaongelmasta, mutta ostin silti pienokaisen, vaikka tyttö on tehtykkin Indonesiassa. Toivottavasti pienelleni ei ilmene ongelmaa!
 
No niin! Nyt niihin kuviin.
Kysessä on Pullip Snow White! ♥♥♥♥♥ Voitte lukea hänen stock tavaroiden laadusta hänen sivullaan. :)
  
Eikö olekkin iiiihana? Peruukki nyt on odotetusti hieman sotkuinen.
 
Ja mitä ostinkaan Danan lisäksi?
 
 
Susanille chipsit! :D Hihhiii. Siitäkään (vaihdosta) minulla ei ole kuvia, koska vaihdoin ne samaan aikaan, kun avasin Danaseni. ♥ Tilasin kaiken Mollamaniasta. :) Ja sen takia olin hieman huolissani kuukauden odottelusta, koska muut tilaukseni sieltä ovat tulleet parissa päivässä. Luultavasti Dana oli kotikaupunkini postissa viikon.... Siis en todellekaan syytä Mollamaniaa! Susanin chipsit ovat hyvinkin erillaiset kuin edelliset, mutta minusta ne sopivat hänelle mainiosti. Kerrothan kommentissa mielipiteesi?
 

 
Sori ku kuvia oli niin vähän, mutta kyllähän te lisää näätte. :) Vaihto sujui oiken hyvin, vaikka jännitti alussa. Stock chipsit eivät juurikaan vahingoittuneet. Toiseen pupilliin jäi hyvin pieni sydämen muotoinen kuvio. Iiih. Miten ihminen voi olla näin innoissaan?! Dana, uudet chipsit ja Dayla!! ♥
 
 

9 kommenttia:

 1. Kauniita nukkeja molemmat <3
  Monster high nukkejen liimaongelmasta:
  Tuo nukke saa aika varmasti (toosi riski altis)
  Mutta voit työntää pään sisään talkkia niin limasuus lakkaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin! :)
   Voi ei!! :( Otan siis pään irti kaulasta ja pistän vähän talkkia. Pistän muistiin, jos niin kurjasti käy.

   Poista
 2. Oiii, miten ihana uusi nukke♥ Niin kaunis neiti. Ihanat nuo Susanin uudet chipit, kivan erikoiset ja sopii tosi hyvin.

  VastaaPoista
 3. Ihana Dana <3 Ja kivoja kuvia.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo uusi nukkesi Dana ♥ Ja pidän uudesta bannerista, se on kivan kesäinen!

  VastaaPoista
 5. Kiva uusi banneri, ja kauniita kuvia uudesta nukesta :) !

  VastaaPoista
 6. Voiih... Snow White ♥ Munkin piti ostaa se ekaks nukeks, mutta suunnitelmat vähän muuttu :´D Ihana uus banneri muutes ^3^ Mutta Dana on tosi ihana :)

  worldofmypullip.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Suunnitelmat muuttu. Mä suunnittelin ekaksi nukeksi (isoksi siis) Nellaa. :D

   Poista