lauantai 29. maaliskuuta 2014

Uudistuneet Livian ja Dana

Moi taas! Oon tosi pahoillani, etten viime viikolla postannut!
Ja teitähän on jo 50! Luulin, etten ikinä saavuta sitä määrää.. Kiitos siis paljon!
 
Livianin perukki saapui viime viikon keskiviikkona ja Mollamanian tilaus eilen! Eilen olikin sitten ollut surkea päivä, niin se piristi mukavasti iltaa tanssin jälkeen. Vaihdoin siis obitsun ja chipsit heti.
Livianin peruukkiin olen todella tyytyväinen, mutta neidin obitsu on ihan outo. Onko se normaalia, että SBH-S 23cm obitsun kaula heiluu sivulta toiselle ja, että polvet on todella löysät? Ja, että kädet lähtee todella helposti pois paikoiltaan? Kertokaapas mulle.
 
Tiedän, jo nyt, että Danan chipsit joka järkyttää tai ihastuttaa teitä. Joten kerrottehan todellisen mielipiteenne?
 
Peruukin siis tilasin Can canista.


Aluksi peruukki oli tollanen ihmeellinen geelikasa, mutta siitä lähti suurin osa siitä geelistä, ja nyt sitä on vain sen verran, että pysyy mallissa.

Tälläiseltä mun söpö pikkunen näyttää kaljuna! ♥
Kuvia Livianista peruukilla alempana.

Mollamanian tilaus.

Kuvassa chipsit näyttivät, siltä, että niissä olisi ollut enemmän ruskeeta, joten toi väri tuli vähän yllätyksenä. Pienen totuttelun jälkeen, kuitenkin rakastuin Danaan! ♥
Danan stockit lähti ilman vaurioita, ja aika helposti. Mulla on hyvä tuuri, kun jo kaksi kertaa oon saanu chipsit pois ilman ongelmia. Tai sitten mulla on vaan parempi tekniikka.... No ei. ;)


Tässä vielä vanha Dana.


 


 
 
Sori kuvien väritys ja laatu! Mulla vaan ei ollut mahdollisuutta mennä ulos.
Nähdään pian, ja kertokaa mielipiteenne! ♥

7 kommenttia:

 1. Onnee tilauksien saapumisista n w n

  Livian on tollee oikeesti ihan _älyttömän_ nätti ♥ Siis oikeesti ähggg <333 Ja siis mun Karon pää ei heilu, kun tein sille hybridin:) käsistä ja polvista en osaa sanoo.
  Danan chipit on kyllä kivat, mutta musta ne jotenkin tuntuu oudoilta Danalla. Mutta sitten kun niihin tottuu ne näyttää varmaan kivolta Danalla :-)

  VastaaPoista
 2. Livian on aivan ihana! :3
  Ensin hämmästyin hieman, kun näin chipsit Danalla, olin sillai että: onko nuo punaiset? Mutta loppuen lopuksi ajattelin, että ihanathan nuo on!
  Sinulla on niin suloisia nukkeja! :3

  VastaaPoista
 3. Kuule se on normaalimpaa kuin uskotkaan se tapin heiluminen
  Kannattaa vuoraa nii paljon ku ikinä saat työnnetyy siihen koloon teippiä, ja ajan kanssa siihen heilumiseen tottuu, joudut kantaa vaan nukkees ku vauvaa (x
  Sakura on semmonen pieni vauvveliini c:
  Ja sekin on normia että jalat on löysät, kannattaa aina välillä vaan työntää niitä silleen ninjasti "sisään" päin xD
  Joo et varmaa tajunnu mun selityksii mut voin joskus näyttää xDDDDDDDDDDDDDDD
  Nawws, suloinen Livian on kyllä näin "valmiina" koska apua ; - ; <3333
  Sama Dana, tulee enenmän tuo meikin lempeys esille punasilla chipseillä en tiiä oonko ainoo tätä mieltä mut musta toi korostaa kasvon piirteitä > u <
  Upeita kuvia & me haluamme ulkokuvia *paaartiiit* n u n <----- tuo hymiö on epämuodostunut ; - ;

  VastaaPoista
 4. Hah niinkuin Yua sanoikin jo niin sen tapin heiluminen on ihan normaalia :D ! Oon sen takia joutunutkin työntää Tewin tappiin ihan liikaa teippiä ja kaikkea muuta niin nyt se ei enää niin paljon heilu muuhun suuntaan kuin edes ja taakse (joka kyllä helpottaa kuvaamista tosin cx)

  Mutta aww toi Livianin uusi peruukki sopii neidillesi hyvin <3 Tai sitten noi Danan uudet simmut ahh niin söpöt ja sopii hyvin *____* Hyvät ostokset oot ostanut, sun kaikki nuket on söpöjä ^ o ^

  VastaaPoista
 5. Aaawws, niin ihanat neidit! Livianista tulisupersöpö nyt, sekä Lana on oikea ihanuus! <3 Ihania kuvia taas olet saanut aikaiseksi! <3

  VastaaPoista
 6. Neideistä tuli aivan supersöpöt! <3
  Livian on nyt kyllä ihan itsensä näköinen, suloinen mutta samalla hieman tuimahko/äkkipikaisen näköinen kuten Livianin luonteeseen kuuluu :) Tosi kaunis dal-neitinen & luonne tulee heti ulkonäöstä mielestäni hyvin esille!
  Dana on suloinen nyt myös, vaikka ainahan neiti on ollut ;D <3 Chipit sopii hyvin ja alan tottua niihin kuten arveltiin :) Suloiset ovat! <3

  VastaaPoista