tiistai 30. lokakuuta 2012

Kirja ja vaatteita

Aloitin siis eilen lukemaan kirjaa: Yliluonnollisesti (Kristen White) Kirja on paljastunut aika hyväksi ja mielenkiintoiseksi. Vaikka tajusin juuri, että kyseinen kirja on toinen osa jostain kirjasarjasta. Edellisen kirjan nimi on Paranormaali, mutta ei se niinkään haittaa. Kirjoitan pari kohtaa joista pidän.


"Evelyn,rakas lapsi,vaikket itse ymmärrä omaa parastasi,niin minä kyllä tiedän, mikä sinulle on hyväksi. Ja vaikka oma parhaasi joskus satuttaa sinua, sinun on tultava siksi, mikä sinun täytyy olla." s.66


"Kukaan ei ole yksinomaan hyvä tai paha, rakkaani. Meissä kaikissa on vähän kumpaakin. Me yksinkertaisesti päätämme mennä sille puolelle, joka vetää meitä voimakkaammin puoleensa. Minun valintani ratkaisi muuan surumielinen, tyhjä tyttö, jonka silmät ovat kuin noroina sulavaa lunta." s.68

En tiedä mikä noissa kohdissa nyt niin "kiehtoo" minua, mutta jokin siinä on, jos ne kerta tähän kirjoitin. Alla vielä kuva kirjasta, jos joku on unohtanut tai ei ole nähnyt/katsonut sitä kirjan kuvaa edellisestä postauksesta.

 
 
Sitten vaatteisiin, tai tarkemmin sanottuna Pullippien vaatteisiin. En ole kovinkaan hyvä tekemään niitä ja innostukseni ei ole hirmuinen, mutta jonkun verran on niitä nyt tullut tehtyä. Olen tainnut näyttää jo kaikki (paitsi yhden) teille, mutta tässä ne nyt silti ovat.
 
Edellisestä postauksesta tuttu hame.....

.....paita.....

....ja hattu.
 
 
Paita.

Ja tätä en ole vielä näyttänytkään. Tein sen eilen illalla, kuunnellen äänikirjaa ja musiikkia. Olen aika tyytyväinen tähän ja positiivisesti yllättynyt! :)
 
Tässä nyt kaikki tällä kertaa. Toivoisin kovasti kommentteja sekä omia kokemuksianne vaatteiden teosta, ja kertokaa ihmeessä niksejä niiden tekoon.
 
On superihanaa, että blogiani on käyty katsomassa 151 kertaa!! Ja tuhannesti kiitos teille ihanille ihmisille, jotka ovat kertoneet kyselyyn oman mielipiteensä blogistani.
 
Kiitos.
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti