sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kirjamessut

Kävimme tänään (28.10.2012)  Kirjamessuilla. Siellä oli mukavaa, ja tälläiselle kirjahullulle se oli kuin taivas! Tapasin pari tuttua siellä ja moikattiin ja vaihdeltiin kuulumisia, mutta oli niin  kiire katselemaan ja ihastelemaan kirjoja, että en oikeen voinut jäädä rupattelemaan.

 Siellä oli aivan ihana pieni puoti, missä myytiin ihania käsitöitä. Meinasin ostaa pienen laukun, mutta tajusin, että minulla on jo yli tarpeeni laukkuja. :)

Mukaani päätyi:

Paljaan taivaan alla (Veronica Rossi)

Korkea puoliso (Anneli Kanto ja Terhi Rannela)

Korkea puoliso on Kuparisaari sarjan toinen osa. Luin ensimmäisen nuorempana ja jotenkin oli ihan pakko saada siihen jatkoa, en oikein tiedä miksi, sillä se ei antanut sellaista "Vau!" elämystä. Lupaan ja vannon, että paremmalla ajalla kerron hieman enemmän molemmista kirjoista!

 Ruokapuolelta tuli mukaan englantilaista toffeeta, joka oli ihan hyvää, muttei sellaista kovaa toffeeta johon olen tottunut. Ja tietenkin teetä ja pari Geisha patukkaa. ;)

On aivan mahtavaa, että blogiani on katsottu jo 113 kertaa! Olen tooooodella iloinen ja erittäin yllättynyt. Luulin aluksi ettei blogiani katsottaisi ollenkaan, mutta hyvinhän tässä kävi. Ja kolme lukijaa, on minulle hyvä saavutus. Tietenkin toivon lisää, mutta kaikki aikanaan.

 Olisi mukavaa jos laittaisitte kommenttia. Ihan mistä vain! Vaikkapa kuvista, kirjoitustavasta tai onko minulla kirjoitusvirheitä. Jos et halua kertoa nimeäsi (Sitä voi muuttaa halutessa) tai blogisi (Jos sinulla on) nimeä, niin toivon, että sinä kertoisit mielipiteesi blogistani vieressä olevaan kyselyyn!

Kiitos, ja muistakaa kommentoida! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti