tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kaikenlaista#3 (?)

Otsikko on kyllä aivan ihana, enkä ole varma, onko tämä jo kolmas "Kaikenlaista" otsikko. :D
Postauksen aihe on vertailu ja Pullipit. Olisin voinut jättää toisen aiheen toiseen kertaan, mutta haluan tehdä tästä nyt tälläsen. Täysin teidän kiusaksi, jätin kuvat pois. No, ei. Kyllä täällä on kuvia, mutta ne eivät ole minun ottamiani.

Ensin vertailu:

Ei, EN vertaile rakkaita nukkejani. Miten sinä voit luulla niin? ;)
Vertailen 3. vartalo tyyppiä ja 4. vartalo tyyppiä. Ihan vaan huvikseni, se on kivaa. Ja ehkä siitä on jollekkin jotain hyötyä. (Ehkä, tosiaan)

3. tyypin vartalo:

+ Istuu tosi hyvin
+ Taipuu paremmin. (Varsinkin keskivartalosta)
+ Ei pidä ääntä (Tässä on mielestäni/muistaakseni suuria eroja!) (Selvennykseksi: ei inise tai kitise jalkoja liikuttaessa.)
+ Pää liikkuu. (Siis sivuttain, eli ei nyökkää.) (Tämä on tavallaan +, mutta tavallaan-.)
- Silmämekanismi on huono. (Liittyykö edes 3. vartaloon?)
- Ranteet ja nilkat löystyy helposti.

4. tyypin vartalo:

+ Pää ei liiku. (Tavallaan +, mutta tavallaan -.)
+ Silmämekanismi toimii moitteettomasti. (Edelleen, en tiedä liittyykö tämä näihin vartalo tyyppeihin. Olen muistaakseni kuullut, että kyllä.)
- Istuu huonosti.
- Natisee/inisee, kun taivuttaa jalkoja.
- Huono taivutus mahdollisuus keskivartalossa.

Eli, 3. tyypin vartalo on mielestäni parempi, mutta se vaihtelee suuresti. Ja nämä ominaisuudet vissiin vaihtelee eri Pullipeilla.

Älkää hätääntykö, jos huomaatte Mirjamin sivun kadonneen. Minulla on yhä neito ja neidon huone, ei siinä mitään. Rakastan Mirjamia aivan yhtä paljon, kuin Susania ja Ivyäkin, mutta näin on milestäni parasta.
Olen oikein tyytyväinen neitoihini, mutta nukkeperheeni kaipaa uudistusta. En silti ole hankkimassa vielä uutta, sillä siihen minulla ei kenties edes olisi lupaa (liian tiheästi hankittu), ja haluan ns. "palkita" itseni keväällä, JOS saan hyvän todistuksen ja olen siihen tyytyväinen. Tällä hetkellä näyttää hyvältä, joten siinä jossain vaiheessa kesää, tulee (ehkä!) uusi Pullip. (Tai dall) Tyttöenergialla mennään, mutta kenties jossain vaiheessa yksi herra tupsahtaa taloon. Sitä saatte kuitenkin odottaa. :)
Dal Classical Alice, rakastan neitosta, ja katsokaa noita ihania silmiä!


                           

 
Dal Coco on kertakaikkisen ihana. Asu ei ole toimiva, mutta kasvot, hiukset ja chipsit, niitä ei voi vastustaa!
 
 
Pullip San-ria. Vaikka neitonen on yleinen ja vaatteet eivät ole käytännölliset, niin kasvot, meikki ja chipsit ovat syötävän suloisia. Ja ne merkitsevät minulle enemmän. Tässä kuvassa ei Shan-ria pääse oikeuksiinsa, mutta kun googlettaa neidon, löytää ihania kuvia. Vaikkakin peruukki on joissain kuvissa vaihdettu, kasvot ovat jokaisessa kuvassa täydelliset.
 
 
Pullip Melissa, yleinen, mutta niin kovin kaunis! Kuka nyt ei pitäisi Melissasta? (Tiedän kyllä pari. ;)
Aivan ihana, aina on ollutkin.
 
 
Pullip Milk Latte, on unelmani, ja haluaisin joskus omistaa hänet. Luulen, että en tule koskaan häntä saamaan, mutta aina voi unelmoida. Eikö?
 
 
 
 
Kiitos!
 
O_O Ihan kaksi postausta kuukaudessa, taidan olla edistynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti