lauantai 4. toukokuuta 2013

Sodastream

Moi taas pitkästä aikaa! Tosi ihanaa, mulla on nyt sitten jo viisi lukijaa! :) Kiitos sinulle viides lukija!
Tämän postauksen aihe on Sodastream. Sain sen joululahjaksi, ja jo siitä asti olen halunnut tehdä siitä ns. käyttöohjeen. Tykkään vaan yksinkertasesti niiden tekemisestä. Kuvat otin kauan sitten, kun lunta oli kinoksittain, mutta sitten tosiaan kone vähän pimahti ja postaus vain jäi.Malleja on monia. Mulla on tosiaan tuollainen ja kaksi pulloa.
 
 
 
Tossa on kaikki maut mitä mulla oli, kun kuvasin tän. Nyt osa on loppunu.
 

Cola, oli ihan hyvää, mut joskus maistui vähän "miedolle". Neste jähmettyi aika nopeesti ja lopulta meidän piti heittää roskiin jähmettynyt aine. Onneksi sitä oli enää vaan vähän.
 

Lemon sugar free. Tosiaan, tässä ei ole sokeria, mutta maistui silti aika imelälle, varsinkin jos ainetta lorahti hieamankin liikaa.
 

Orange- mango. Oli hyvää ja aika raikasta. Imelää, jos ainetta oli liian paljon.
 

Orange sugar free. Tässäkään ei ole sokeria ja pidän tästä.
 
 
Cranberry- Rasperry. Tätä on vaiken mitata, koska korkin viiva (rullaa alemmas) on näkymätön. Ihan hyvää tämäkin, mutta tosiaan liian imelää jos ainetta tulee liikaa.
 
 
 
Miten teet uuden juoman?
 
 
1.Täytä pullo kylmällä vedellä käyttöviivaan asti ja laita se roikkumaan sodastreammiin.
 
 

2. Paina päälläolevasta nappulasta kolme tai neljä kertaa.
 
 

3. Kun olet painanut nappia tarpeeksi monta kertaa, vedä pulloa hieman eteenpäin, jolloin pahimmat kuplat lätee, eikä vesi ala roiskumaan kun otat pulloa pois Sodastreamista.
 
 
 
4. Valitse maku.
 

5. Korkin sisäpuolella on viiva, kaada nestettä siihen asti ja kaada se pulloon.
 


6. Jos aine on värillistä juoma näyttää aluksi haalealta, mutta kun ravistat pulloa ja aine sekoittuu, juoma näyttää tältä:
 
 
 
Muista avata varovasti! Muuten juoma pursuaa yli pullon reunan. :D
 
 

Ja nyt vain nautit juomasta. :)
 
 
Miten pesen pullon?
 
 
Älä ikinä pese pulloa astianpesukoneessa tai kuumalla vedellä!
Huuhtele huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Kun sinusta tuntuu, että pullo on niin likainen, ettei sitä viitsi enää käyttää pelkällä huuhtelulla, voit ostaa kaupasta Sodastreamiin tarkoitettun tabletti pakkauksen, joka sisältää puhdistavia tabletteja. Itse suosittelen pesemään pullon 3-5 kerran jälkeen, mikäli juoma on ollut samaa, voit käyttää pulloa useammin ennen pesemistä, kunhan huuhtelet pullon joka kerta käytön jälkeen huolelliseti.
 
Näin käytät tabletteja:
(Ohje löytyy myös pakkauksesta!)
 
 
1. Valitse pestävä pullo.
 
2. Huuhtele pullo.
3. Täytä pullo lämpimällä vedellä.
4. Ota tabletti ja tiputa se pulloon.
5. Sulje korkki, ja ravista pulloa, jotta tabletti liukenee veteen hyvin.
6. Anna vaikuttaa 15min.
7. Käännä pullo ylösalaisin ja anna vaikuttaa 10-15min.
8. Kaada vesi pois ja huuhtele pullo sekä korkki huolellisesti puhtaalla vedellä.
 
 
Siinä se sitten oli. Oli kiva tehdä tuo. ;) Jos tulee kysyttävää, kysy kommentilla. Kiitos muuten postauksen "Vanhaa, mutta ihanaa" katseluista. Sitä on katseltu eniten heti molempien kt postausten jälkeen. :) Mulla on nyt paljon kiireitä sun muuta, joten en ehdi kamalasti postailla.
Teen lähi aikoina postauksen koiranpennuista, jotka syntyivät meille noin viikko sitten. Awww. ♥ Niitä on 12 pienokasta, 3 tyttöä ja 9 poikaa. ;) Luna, eli nuorin on emä. ♥♥
Siitä sitten pian.
 
Kun kiireet on hoidettu, ja kesä alkaa alan varmaankin kirjoittamaan uutta blogia. Pidän tämän kyllä, mutta tämä olisi kokonaan Pullipeille pyhitetty ja uuteen blogiin tulisi kaikki muu. (Kirjat, ehkä jotain life styleä jne.) Mitä mieltä olette? Vai pidänkö tämän blogin ja muunnan tästä Pullip, life style ja kirja blogin? O_O
 
Ja vielä. Mitä pidätte blogin uudesta ulkoasusta? Pitääkö se taas vaihtaa? Itse en ole ihan varma tästä, onhan tämä kiva, mutta sopiiko se blogiini.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti