sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Vähän kuvia

Moi! Kuvia, tekstiä ja lisää tekstiä, sitä on luvassa. ;) Selailin kuvia koneellani ja huomasin vanhan "shootin". Se tosiaan on vanha, jotain 2 kuukautta vanha. ;)
 

Ei, tuo ei ole sormi. :)
 

 

 

 
 
 

Ja Susan.

Kiitämme ja kumarramme.
 

Vinka/Veetu. ♥ Oli muistakin koirista toki kuvia, mutta ne olivat niin huonoja, koska ilalla kuvasin, etten viitsinyt niitä laittaa. Seuraavassa postauksessa sitten. :)
 
Odotan jo innolla kesää, olen todellakin loman tarpeessa ja silloin saa ihania ulkokuvia! Ja silloin saattaa tapahtua jotain jännää. Nimittäin _saatan_ saada uuden Pullipin! ♥♥ Shan- ria on mielessä, mutta kamppailee vahvasti erään toisenkin kanssa. En kuitenkaan tilaa mitään, enen kuin olen varma päätöksestäni. :)
 
Seuraavassa postauksessa on sitten pentuja ja koiria muutenkin. Odotan jo pentujen silmien avautumista, tosin en voi silloin ottaa hyviä kuvia niistä. :/ Yritän napata pari kuvaa ennenkuin silmät avautuvat, mutta ei se teitä varmaan haittaa, jos niillä ihanuuksilla on jo silmät auki. Eihän?
 
 Ajattelin ostaa Susanille chipsit, mutta niiden vaihto pelottaa. Onko teillä huonoja kokemuksia chipsejen vaihdosta? Kertokaa, jooko. Ajattelin kaksivärisiä, mutta pelkään, että Susanin ns. "ilme" menee sekavaksi. Turvaudun teidän mielipiteeseen. Äänestäkää kyselyssä tai kertokaa mielipiteenne kommentissa. :)
 
Ajattelin näitä chipsejä:
(Kaikki Molliksesta)
 
Nro 1.
 
Nro 2.
 
Nro 3.
 
Nro 4.
 
Mitä sanotte?
 
Ja kesästäni tulee vielä ihanampi, sillä sain kulla, että parhaan ystäväni vanhemmat (ainkin toinen) on antanut luvan Pullippiin! Ihanaa!!
 
Tässä linkki ystäväiseni ihanaan blogiin:
 

5 kommenttia:

 1. Nro.2 tai Nro. 3 sopis musta parhaite :)
  Ja söpö pikku koiruli <<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, kiitos mielipiteestäsi! Mäkin tykkään niistä, mut tosin tykkään noista kaikista, et.. Kiitos, Vinka lähettää terveisiä! :)

   Poista
 2. Ihana shootti Ivystä!! (Ja Susanista) Chipsit on kaikki aika kivoja mutta paras on ehkä nro 2. Olipas söpö kuva Vinkasta ♥ Heh juups, toivon että se toinenkin vanhempi suostuu lopullisesti... :D Ja miljardit kiitokset ku laitoit mun blogin tänne!!!! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Mä poistin ton äskösen. O_O No nyt sama:
   Kiitos! Nro 2 on aika tumma, et en silleen tiedä niistä. Ja nythän ne siis suostu. Millo Luna tulee?

   Poista